Skip to content
Auping Elysium Matras
Auping Elysium Matras
Vergroten
  • Auping Elysium Matras
1/9
Item 1 of 9

Auping Elysium Matras

Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Auping Elysium Matras

Geniet van subliem en persoonlijk slaapcomfort op Auping matras Elysium. Uit ergonomisch onderzoek van Auping blijkt dat de meest optimale ondersteuning kan worden gerealiseerd wanneer een matras over specifieke zones beschikt voor schouders, taille en heupen. Op basis van vier verschillende lichaamstypes ontwikkelde Auping het Elysium matras: asymmetrisch opgebouwd in drie comfortzones. Zo geniet jij elke nacht van een optimale nachtrust op een matras dat gemaakt is voor jouw lichaam. Ook fijn: Elysium is volledig circulair en kan na jarenlang gebruik volledig hergebruikt worden voor de productie van nieuwe circulaire matrassen.

Auping Elysium bodytype X
Het Elysium matras voor het zogeheten bodytype X biedt meer ruimte voor schouders en heupen. Speciaal ontwikkeld voor een postuur met schouders en heupen die breder zijn dan de taille. De zachtere heup- en schouderzone van dit matras laten deze lichaamsdelen wat verder wegzakken in het oppervlak. De middelste zone in het matras voor bodytype X is juist iets steviger, zodat de taille van optimale ondersteuning wordt voorzien. 

Naast bodytype X is matras Elysium ook verkrijgbaar voor drie andere bodytypes (A, I & Y). Tevens is het matras leverbaar in drie verschillende hardheden en afmetingen, variërend van 70 tot 200 cm breed en 190 tot 220 cm lang.

Auping Elysium:
- Comfortlaag bestaande uit Harmony-pocs (individueel verpakte mini pockets) en Vent-tex lagen (hoogelastisch polyester comfortlaag met open structuur);
- Kern van drie comfortzones met 16 cm hoge pocketveren;
- Onderlaag van ventilerende viltbodem;
- Voorzien van afritsbare tijk;
- De tijk is vrij van wol, perfect voor mensen met een allergie;
- Het matras hoeft niet gekeerd te worden;
- Twee jaar garantie;
- 90 dagen proefliggen.

Kom proefliggen in onze Auping Studio’s in Zutphen en Veenendaal en laat je deskundig adviseren over het Auping Elysium matras door onze Auping experts. 

Auping Elysium Matras
Auping Elysium Matras