Skip to content

Bert Plantagie Stacey Special Eetkamerstoel

Afmetingen & details
Artikelnummer 1702597
Breedte 46,50 cm
Hoogte 90 cm
Diepte 63 cm
Zithoogte 49 cm
Zitdiepte 44 cm
Hoogte armleuning 66 cm
Materiaal Stof Rhythm
Kleur Forest
Kleur onderstel Reed Green
Merk Bert Plantagie
Woonstijl Design
Alle eigenschappen

Eijerkamp vertelt over Bert Plantagie Stacey Special Eetkamerstoel

Gezien in het special season magazine: Eetkamerstoel Stacey van Bert Plantagie in stof Rhythm, met ronde poot in standaard lak, van €329 voor €279.

Exclusief bij Eijerkamp

De Bert Plantagie Stacey eetkamerstoel, een ontwerp van Stefan Steenkist, is speciaal voor Eijerkamp gecreëerd. Deze exclusieve eetkamerstoel is bekleed met een hoogwaardige Rhythm stoffering, wat de slanke, organische vorm van de stoel benadrukt. Dit meesterwerk is opgebouwd uit een houtconstructie van hoge kwaliteit, omhuld met een dunne laag schuim die ongeëvenaard zitcomfort biedt. 

Het exclusieve model en de unieke stoffering maken deze stoel een bijzonder item in elke eetkamer. Bovendien biedt de Stacey eetkamerstoel comfort en design. Met zijn harmonieuze combinatie van elegant design en praktisch comfort is de Stacey stoel een tijdloze toevoeging aan elk interieur.

Shop de exclusieve Bert Plantagie Stacey eetkamerstoel nu online of bezoek onze woonwinkels!

Eetkamerstoel Stacey van Bert Plantagie is exclusief bij Eijerkamp verkrijgbaar in diverse kleuren stof Rhythm. Prijs is als getoond, met keuze uit diverse uitvoeringen.

Item 1 of 10
Eerst zien? kom woonshoppen! Winkels & openingstijden

Persoonlijk Interieuradvies

Mogen we je helpen? Van advies over meubels tot compleet interieuradvies we helpen je graag. Plan nu jouw afspraak.

Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer

Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen
Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen
Item 1 of 24

De woonwinkel gezien op tv!

Wie kent de programma's vtwonen 'weer verliefd op je huis' of 'kopen zonder kijken' niet? We hebben met liefde de mooiste woon-, slaap- en designcollecties samengesteld met de mooiste klassiekers en de nieuwste ontwerpen in verrassende materialen en kleuren!

Bekijk onze openingstijden en bereken je route.
winkel special season
  • 70.000 m2 Wonen, slapen & design
Item 1 of 4