Skip to content

Bree's New World Twinny Special Salontafel

Afmetingen & details
Artikelnummer 1702554
Breedte 60 cm
Hoogte 43 cm
Lengte 67 cm
Vorm Organisch
Materiaal Fenix
Materiaal onderstel RVS
Materiaal tafelblad Fenix
Kleur Beige
Kleur onderstel Anodic Brown
Kleur tafelblad Beige
Merk Bree's New World
Woonstijl Modern
Alle eigenschappen

Eijerkamp vertelt over Bree's New World Twinny Special Salontafel

Exclusief bij Eijerkamp
De Bree's New World Twinny salontafel, exclusief bij Eijerkamp met een Fenix blad, biedt een unieke combinatie van design en functionaliteit. Het Fenix tafelblad is niet alleen onderhoudsvriendelijk, maar ook voorzien van een innovatieve anti-vingerafdruk laag en een zijdezachte afwerking. Dankzij de thermische herstellende functie kunnen oppervlakkige microkrasjes eenvoudig worden verwijderd, waardoor het blad zijn strakke uitstraling behoudt. Dit maakt de Twinny Special ideaal voor dagelijks gebruik zonder in te leveren op esthetiek. Salontafel Twinny is niet alleen beschikbaar met een fenix blad, maar ook met een tafelblad van eikenhout.

Als de andere helft van de speelse Twinny salontafel tweeling, kan de Twinny zowel als solitair meubelstuk fungeren of gecombineerd worden met de grotere Twinny XL Salontafel. De slanke vorm en verfijnde materialen passen naadloos in een eigentijds interieur, waarbij design en gebruiksgemak hand in hand gaan. 

Shop de exclusieve Bree's New World Twinny salontafel nu online of kom langs in onze woonwinkels en breng elegantie en praktische luxe in je woonkamer.

Salontafel Twinny van Bree’s New World is uitsluitend bij Eijerkamp verkrijgbaar met een organisch blad in de exclusieve kleur Beige Arizona Fenix. Prijs is als getoond.

Item 1 of 3
Eerst zien? kom woonshoppen! Winkels & openingstijden

Persoonlijk Interieuradvies

Mogen we je helpen? Van advies over meubels tot compleet interieuradvies we helpen je graag. Plan nu jouw afspraak.

Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer

De woonwinkel gezien op tv!

Wie kent de programma's vtwonen 'weer verliefd op je huis' of 'kopen zonder kijken' niet? We hebben met liefde de mooiste woon-, slaap- en designcollecties samengesteld met de mooiste klassiekers en de nieuwste ontwerpen in verrassende materialen en kleuren!

Bekijk onze openingstijden en bereken je route.
winkel special season
  • 70.000 m2 Wonen, slapen & design
Item 1 of 4