Skip to content

Claudi Lovely Kussenhoes

Afmetingen & details
Artikelnummer 1701062
Breedte 50 cm
Hoogte 50 cm
Vorm Vierkant
Materiaal Stof
Merk Claudi
Woonstijl Modern
Alle eigenschappen

Eijerkamp vertelt over Claudi Lovely Kussenhoes

Exclusief bij Eijerkamp
Maak een statement in je interieur met de Lovely kussenhoes van Claudi, een exclusief design dat alleen verkrijgbaar is bij Eijerkamp. Deze trendy kussenhoes van 50x50 cm valt op door zijn moderne uitstraling en luxueuze afwerking. Ideaal om wat extra flair toe te voegen aan je bank of fauteuil. Of je nu gaat voor een subtiele touch of een opvallende combinatie met andere accessoires, de Claudi Lovely past moeiteloos in elke woonstijl.

Geproduceerd in Nederland met oog voor detail, staat deze kussenhoes garant voor kwaliteit. De verfijnde texturen en elegante uitstraling maken het een echte must-have voor iedereen die van een trendy en uniek interieur houdt. Laat je inspireren door de veelzijdigheid van de Claudi Lovely en geef jouw woonruimte een eigentijdse boost met dit exclusieve item.

Shop de exclusieve Lovely kussenhoes van Claudi online of bezoek onze woonwinkels!

Kussenhoes Lovely van Claudi is exclusief verkrijgbaar bij Eijerkamp. Prijs is als getoond.

Item 1 of 2
Eerst zien? kom woonshoppen! Winkels & openingstijden

Persoonlijk Interieuradvies

Mogen we je helpen? Van advies over meubels tot compleet interieuradvies we helpen je graag. Plan nu jouw afspraak.

Extra snel via PostNL

Kleinere woonitems (o.a. max. vier stoelen, bijzettafels, kussens en accessoires) worden lekker snel bij je thuis bezorgd door PostNL voor €9.95. Zodra je bestelling ons Eijerkamp magazijn heeft verlaten, volg je deze op de voet met Track & Trace van PostNL.

De woonwinkel gezien op tv!

Wie kent de programma's vtwonen 'weer verliefd op je huis' of 'kopen zonder kijken' niet? We hebben met liefde de mooiste woon-, slaap- en designcollecties samengesteld met de mooiste klassiekers en de nieuwste ontwerpen in verrassende materialen en kleuren!

Bekijk onze openingstijden en bereken je route.
winkel special season
  • 70.000 m2 Wonen, slapen & design
Item 1 of 4