Skip to content

Eijerkamp Collectie Barco Special Eetkamerbank

Afmetingen & details
Artikelnummer 1709497
Breedte 150 cm
Hoogte 76 cm
Diepte 47 cm
Materiaal Stof Be Edgar
Materiaal onderstel Metaal
Kleur White
Kleur onderstel Zwart
Merk Eijerkamp Collectie
Woonstijl Landelijk
Alle eigenschappen

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Barco Special Eetkamerbank

Exclusief bij Eijerkamp
Ontdek de Eijerkamp Collectie Barco eetkamerbank: een stijlvolle combinatie van luxe, comfort en design. Met zijn ranke onderstel en elegante lijnen past deze eetkamerbank goed in een eigentijds interieur. Het ontwerp biedt niet alleen een luxe uitstraling, maar ook de stabiliteit die je nodig hebt voor dagelijks gebruik. Geschikt voor lange diners en ontspannen momenten aan tafel. De Barco eetkamerbank is één van de exclusieve Eijerkamp Specials en laat zich combineren met de bijpassende eetkamerstoelen en barstoelen uit de gelijknamige serie. De serie is verkrijgbaar in drie exclusieve stoffen, waardoor je moeiteloos de ideale optie kunt kiezen die bij jouw interieur en stijl past. 

Shop de exclusieve Eijerkamp Collectie Familie Barco eetkamerbank online of kom langs in onze woonwinkels!

Eetkamerbank Barco uit de Eijerkamp Collectie is exclusief bij Eijerkamp verkrijgbaar in diverse kleuren. De prijs is zoals getoond, met keuze uit drie stoffen: Be Edgar, Cosmo, en Be Sweet.

Item 1 of 3
Eerst zien? kom woonshoppen! Winkels & openingstijden

Persoonlijk Interieuradvies

Mogen we je helpen? Van advies over meubels tot compleet interieuradvies we helpen je graag. Plan nu jouw afspraak.

Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer

De woonwinkel gezien op tv!

Wie kent de programma's vtwonen 'weer verliefd op je huis' of 'kopen zonder kijken' niet? We hebben met liefde de mooiste woon-, slaap- en designcollecties samengesteld met de mooiste klassiekers en de nieuwste ontwerpen in verrassende materialen en kleuren!

Bekijk onze openingstijden en bereken je route.
winkel special season
  • 70.000 m2 Wonen, slapen & design
Item 1 of 4