Skip to content

Eijerkamp Collectie Bonsai Limoen Eettafel

Afmetingen & details
Artikelnummer 1702627
Breedte 120 cm
Hoogte 76 cm
Lengte 130 cm
Vorm Organisch
Materiaal Beton
Kleur Grint
Kleur onderstel Grint
Kleur tafelblad Grint
Uitschuifbaar Nee
Merk Eijerkamp Collectie
Woonstijl Scandinavisch
Alle eigenschappen

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Bonsai Limoen Eettafel

Gezien in het special season magazine: Eettafel Bonsai uit de Eijerkamp Collectie in RAL9005 (afm. 110x10cm), van €2099 voor €1669.

Exclusief bij Eijerkamp

Ontdek de exclusieve Bonsai eettafel uit de Eijerkamp Collectie, een ware eyecatcher voor in je eethoek. Het limoen vormige blad biedt niet alleen voldoende ruimte voor al je gasten, maar voegt ook een speels, modern element toe aan je interieur. Het handgemaakte onderstel, geïnspireerd op de sierlijke, gedraaide vormen van takken, is het echte pronkstuk van deze tafel en geeft het geheel een organische, natuurlijke uitstraling. 

De unieke Bonsai tafelserie wordt volledig handgemaakt in Nederland, wat zorgt voor vakmanschap van het hoogste niveau. Om de tafel te beschermen adviseren wij een onderhoudsspray. Deze spray zorgt voor een extra beschermlaag van het tafelblad, herhaal dit bij aanschaf van de tafel eenmaal per week voor één maand lang. Om de laag te onderhouden, kun je dit één keer per maand herhalen.

Shop de exclusieve Eijerkamp Collectie Bonsai eettafel online of bezoek onze woonwinkels!

Eettafel Bonsai uit de Eijerkamp Collectie is exclusief verkrijgbaar bij Eijerkamp in diverse kleuren onderhoudsvriendelijke betonlook. Prijs is als getoond.

Item 1 of 5
Eerst zien? kom woonshoppen! Winkels & openingstijden

Persoonlijk Interieuradvies

Mogen we je helpen? Van advies over meubels tot compleet interieuradvies we helpen je graag. Plan nu jouw afspraak.

Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer

De woonwinkel gezien op tv!

Wie kent de programma's vtwonen 'weer verliefd op je huis' of 'kopen zonder kijken' niet? We hebben met liefde de mooiste woon-, slaap- en designcollecties samengesteld met de mooiste klassiekers en de nieuwste ontwerpen in verrassende materialen en kleuren!

Bekijk onze openingstijden en bereken je route.
winkel special season
  • 70.000 m2 Wonen, slapen & design
Item 1 of 4