Skip to content

Eijerkamp Collectie Candor Special Fauteuil

Afmetingen & details
Artikelnummer 1705060
Breedte 85 cm
Hoogte 71 cm
Diepte 100 cm
Zithoogte 40 cm
Zitdiepte 65 cm
Materiaal Stof Imagine Me
Kleur Roze
Merk Eijerkamp Collectie
Woonstijl Landelijk, Retro
Alle eigenschappen

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Candor Special Fauteuil

Exclusief bij Eijerkamp
Ontdek de unieke charme van fauteuil Candor uit de Eijerkamp Collectie - een meesterwerk van creatief design en ongeëvenaard comfort. Deze opvallende fauteuil tilt loungen naar een geheel nieuw niveau en is een echte blikvanger in elke ruimte. Zijn onconventionele vormen en speelse uitstraling maken hem een kunstwerk op zich. Of je nu van eigentijds design houdt of een liefhebber bent van tijdloze esthetiek, deze fauteuil past bij elke stijl en voegt een vleugje vernieuwing toe aan je interieur.

Het geheim van het ongeëvenaarde comfort van de fauteuil ligt in de zorgvuldig geselecteerde materialen en de hoogwaardige koudschuim vulling. De fauteuil nodigt uit om heerlijk op te ploffen en je helemaal te nestelen, ideaal om in weg te kruipen na een lange dag. De Candor fauteuil is nu exclusief verkrijgbaar bij Eijerkamp in de Italiaanse stof Imagine en kan tevens worden uitgevoerd in diverse andere kleuren stof Imagine en in leder King brown.

Shop fauteuil Candor uit de Eijerkamp Collectie direct online of kom langs in onze woonwinkels en ontdek alle mogelijkheden!

Fauteuil Candor uit de Eijerkamp Collectie is exclusief verkrijgbaar bij Eijerkamp in de Italiaanse stof Imagine. Prijs is als getoond met keuze uit diverse kleuren en afmetingen. 

Actie Stapelvoordeel Weken Najaar 2024

Kom langs in onze winkels en ontdek hoe je jouw ideale interieur samenstelt met onweerstaanbare deals. Hoe meer je kiest, hoe groter je voordeel: 5% korting op 1 item, 10% op 2 items, en maar liefst 15% op 3 items. Zorg dat je erbij bent!

Item 1 of 6
Eerst zien? kom woonshoppen! Winkels & openingstijden

Persoonlijk Interieuradvies

Mogen we je helpen? Van advies over meubels tot compleet interieuradvies we helpen je graag. Plan nu jouw afspraak.

Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer

Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen
Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen
Item 1 of 20

De woonwinkel gezien op tv!

Wie kent de programma's vtwonen 'weer verliefd op je huis' of 'kopen zonder kijken' niet? We hebben met liefde de mooiste woon-, slaap- en designcollecties samengesteld met de mooiste klassiekers en de nieuwste ontwerpen in verrassende materialen en kleuren!

Bekijk onze openingstijden en bereken je route.
  • 70.000 m2 Wonen, slapen & design
Item 1 of 4