Skip to content

Gealux Miles M Relaxfauteuil

Afmetingen & details
Artikelnummer 1702711
Breedte 72 cm
Hoogte 112 cm
Diepte 76 cm
Zithoogte 46 cm
Zitdiepte 52 cm
Hoogte armleuning 64 cm
Materiaal Stof Lathuile, Leer
Kleur Grijs
Kleur onderstel Zwart
Merk Gealux
Woonstijl Modern
Alle eigenschappen

Eijerkamp vertelt over Gealux Miles M Relaxfauteuil

Gezien in het special season magazine: Elektrisch verstelbare fauteuil Miles van Gealux in uitvoering small, stof Lathuile 03, poot X-60 zwart. Van €3299 voor €2899.

Exclusief bij Eijerkamp

De Gealux Miles relaxfauteuil is een exclusief model voor Eijerkamp en een herinterpretatie van de bekende Arc relaxfauteuil. Deze luxe fauteuil biedt optimale ontspanning, waarbij comfort en stijl samenkomen. Dankzij het geavanceerde ARC-systeem, met twee motoren en een ingebouwde accu, zorgt de Miles voor de ideale relax positie met slechts één druk op de knop. In de Hart-Balans positie komen je spieren optimaal tot rust en bevordert de verhoogde beenpositie een gezonde bloedsomloop. Bovendien is de fauteuil eenvoudig terug te zetten naar de beginstand met de handige retourknop.

De Miles relaxfauteuil is volledig aan te passen naar wens: kies voor hoogwaardige stof, een combinatie van stof en leer, of ga voor volledig leer voor een luxueuze uitstraling. Dankzij de verschillende zithoogtes en pootopties creëer je altijd de ideale stoel die past bij jouw interieur. 

Vraag een offerte aan voor de exclusieve Gealux Miles relaxfauteuil of kom langs in onze woonwinkels en ontdek alle mogelijkheden!

Relaxfauteuil Miles van Gealux is exclusief verkrijgbaar bij Eijerkamp in diverse kleuren stof Lathuile of (i.c.m.) leder. Prijs is als getoond, met keuze uit diverse afmetingen.

Item 1 of 9
Eerst zien? kom woonshoppen! Winkels & openingstijden

Persoonlijk Interieuradvies

Mogen we je helpen? Van advies over meubels tot compleet interieuradvies we helpen je graag. Plan nu jouw afspraak.

Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer

Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen
Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen
Item 1 of 20

De woonwinkel gezien op tv!

Wie kent de programma's vtwonen 'weer verliefd op je huis' of 'kopen zonder kijken' niet? We hebben met liefde de mooiste woon-, slaap- en designcollecties samengesteld met de mooiste klassiekers en de nieuwste ontwerpen in verrassende materialen en kleuren!

Bekijk onze openingstijden en bereken je route.
winkel special season
  • 70.000 m2 Wonen, slapen & design
Item 1 of 4