Skip to content

Gelderland 4800 Special Zitbank

Afmetingen & details
Artikelnummer 1702418
Breedte 220 cm
Hoogte 70 cm
Diepte 81 cm
Zithoogte 43 cm
Zitdiepte 55 cm
Hoogte armleuning 70 cm
Materiaal Nuvola
Kleur Mosterd
Merk Gelderland
Woonstijl Design
Alle eigenschappen

Eijerkamp vertelt over Gelderland 4800 Special Zitbank

Gezien in het special season magazine: Zitbank 4800 uit de collectie van Gelderland, 2-zitsbank in stof Nuvola (afm. B160xD81xH70cm), van €3235 voor €2910.

Exclusief bij Eijerkamp

De iconische Gelderland 4800 zitbank, ontworpen door Henk Vos, biedt eindeloze mogelijkheden voor elk interieur. Dit tijdloze ontwerp, dat zijn oorsprong vindt in 1982, staat bekend om zijn strakke lijnen, subliem comfort en robuuste vormgeving. Speciaal voor Eijerkamp is de 4800 uitgevoerd in een exclusieve, volumineuze duo-tone bouclé stof van het Nederlandse stoffenhuis De Ploeg. Deze unieke combinatie van kleur en textuur geeft de bank een eigentijdse uitstraling, terwijl het vakmanschap van Gelderland behouden blijft.

De 4800-serie biedt een breed scala aan opties, van rechte banken tot hoekbanken, loveseats, fauteuils en poefs, zodat je altijd een opstelling kunt creëren die perfect bij jouw woonwensen past. Met zijn opvallende ontwerp en hoogwaardige afwerking is deze serie een stijlvolle en duurzame keuze voor wie op zoek is naar iets bijzonders. 

Vraag een offerte aan voor zitbank 4800 van Gelderland of bezoek onze woonwinkels en ontdek de mogelijkheden! Zitbank 4800 van Gelderland is exclusief verkrijgbaar bij Eijerkamp getoonde kleur De Ploeg Nuvola stof. Prijs is als getoond, met keuze uit diverse afmetingen en uitvoeringen.

Item 1 of 9
Eerst zien? kom woonshoppen! Winkels & openingstijden

Persoonlijk Interieuradvies

Mogen we je helpen? Van advies over meubels tot compleet interieuradvies we helpen je graag. Plan nu jouw afspraak.

Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer

Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen
Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen
Item 1 of 20

De woonwinkel gezien op tv!

Wie kent de programma's vtwonen 'weer verliefd op je huis' of 'kopen zonder kijken' niet? We hebben met liefde de mooiste woon-, slaap- en designcollecties samengesteld met de mooiste klassiekers en de nieuwste ontwerpen in verrassende materialen en kleuren!

Bekijk onze openingstijden en bereken je route.
winkel special season
  • 70.000 m2 Wonen, slapen & design
Item 1 of 4