Skip to content

Henders en Hazel Castello Bijzettafel

Afmetingen & details
Artikelnummer 1704787
Breedte 64 cm
Hoogte 40 cm
Diepte 78 cm
Materiaal Eiken Fineer
Kleur Naturel
Merk Henders en Hazel
Woonstijl Scandinavisch
Alle eigenschappen

Eijerkamp vertelt over Henders en Hazel Castello Bijzettafel

De Henders en Hazel Castello bijzettafel is een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Gemaakt van eiken fineer in een natuurlijke kleur, zorgt hij voor een warme uitstraling in elke kamer. De tafel biedt een handig plekje voor je koffie, een boek of mooie accessoires. Zijn strakke en tijdloze ontwerp maakt hem makkelijk te combineren met verschillende woonstijlen. Een compacte en praktische tafel die zowel functioneel als sfeervol is in je woonkamer.

Shop Castello bijzettafel van Henders en Hazel direct online!

Item 1 of 4
Eerst zien? kom woonshoppen! Winkels & openingstijden

Persoonlijk Interieuradvies

Mogen we je helpen? Van advies over meubels tot compleet interieuradvies we helpen je graag. Plan nu jouw afspraak.

Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

Extra snel via PostNL

Kleinere woonitems (o.a. max. vier stoelen, bijzettafels, kussens en accessoires) worden lekker snel bij je thuis bezorgd door PostNL voor €9.95. Zodra je bestelling ons Eijerkamp magazijn heeft verlaten, volg je deze op de voet met Track & Trace van PostNL.

De woonwinkel gezien op tv!

Wie kent de programma's vtwonen 'weer verliefd op je huis' of 'kopen zonder kijken' niet? We hebben met liefde de mooiste woon-, slaap- en designcollecties samengesteld met de mooiste klassiekers en de nieuwste ontwerpen in verrassende materialen en kleuren!

Bekijk onze openingstijden en bereken je route.
  • 70.000 m2 Wonen, slapen & design
Item 1 of 4