Skip to content

Passe Partout Lotte Special Elementenbank

Afmetingen & details
Artikelnummer 1702634
Breedte 503 cm
Hoogte 92 cm
Diepte 359 cm
Materiaal Stof LSA
Kleur Terry Snow White
Merk Passe Partout
Woonstijl Hotel Chique
Alle eigenschappen

Eijerkamp vertelt over Passe Partout Lotte Special Elementenbank

Exclusief bij Eijerkamp
De Passe Partout Lotte bank is een exclusief model, speciaal ontworpen door Lotte Eijerkamp ter ere van haar 30e verjaardag. Samen met het Belgische luxemerk Passe Partout heeft ze haar eigen droombank gecreëerd, waarbij de afgeronde arm een bijzonder organisch detail toevoegt aan het ontwerp. Wat deze bank extra speciaal maakt, is dat je hem volledig naar jouw smaak kunt samenstellen. Of je nu kiest voor een hoekopstelling, een compacte bank of iets er tussenin, de Lotte bank is beschikbaar in alle Passe Partout stoffen, zodat je de ideale match voor jouw interieur kunt creëren.

De kussens van de Lotte bank zijn voorzien van unieke schuimvulling, geproduceerd door Passe Partout zelf, waardoor ze niet alleen heerlijk zitten maar ook hun vorm behouden zonder dat je ze steeds hoeft op te kloppen. De ruime zitdiepte maakt deze bank ideaal voor lange mensen, terwijl de losse rugkussens zorgen voor ultiem comfort voor iedereen. 

Vraag een offerte aan voor de exclusieve Lotte bank van Passe Partout of kom langs in onze woonwinkels en ontdek de mogelijkheden!

Bank Lotte van Passe Partout is exclusief verkrijgbaar bij Eijerkamp. Prijs is als getoond, met keuze uit diverse opstellingen en stoffen.

Item 1 of 3
Eerst zien? kom woonshoppen! Winkels & openingstijden

Persoonlijk Interieuradvies

Mogen we je helpen? Van advies over meubels tot compleet interieuradvies we helpen je graag. Plan nu jouw afspraak.

Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer

Meer van deze serie Bekijk ook
Meer van deze serie Bekijk ook

De woonwinkel gezien op tv!

Wie kent de programma's vtwonen 'weer verliefd op je huis' of 'kopen zonder kijken' niet? We hebben met liefde de mooiste woon-, slaap- en designcollecties samengesteld met de mooiste klassiekers en de nieuwste ontwerpen in verrassende materialen en kleuren!

Bekijk onze openingstijden en bereken je route.
winkel special season
  • 70.000 m2 Wonen, slapen & design
Item 1 of 4