Skip to content

XOOON Carving Black Dressoir

Afmetingen & details
Artikelnummer 46456CBL
Breedte 210 cm
Hoogte 85 cm
Diepte 42 cm
Materiaal Eiken, Metaal
Kleur Castle Black
Merk XOOON
Woonstijl Modern
Alle eigenschappen

Eijerkamp vertelt over XOOON Carving Black Dressoir

Transformeer je woonkamer met het XOOON Carving dressoir. Dit meubelstuk combineert functionaliteit en design op een unieke manier en vormt een stijlvol middelpunt in je interieur. Met zijn eigentijdse uitstraling en hoogwaardige afwerking tilt het Carving dressoir je woonruimte naar een hoger niveau.

Het Carving dressoir biedt voldoende opbergruimte voor al je benodigdheden, zoals servies, boeken, en decoratieve accessoires. Met zijn ruime compartimenten en handige lades kun je je woonkamer netjes georganiseerd houden, zonder concessies te doen aan stijl. Het meubel is vervaardigd met oog voor detail en gemaakt van duurzame materialen, waardoor het lang meegaat en zijn prachtige uitstraling behoudt.

Of je nu een gezellig diner met vrienden organiseert of gewoon ontspant in je woonkamer, het XOOON Carving dressoir biedt de ideale basis voor een georganiseerde en stijlvolle ruimte. Het dressoir is beschikbaar in diverse formaten. Bestel het Carving dressoir van XOOON online bij Eijerkamp en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit, design en kwaliteit.

Shop dressoir Carving uit de collectie van XOOON direct online!

Item 1 of 5
Eerst zien? kom woonshoppen! Winkels & openingstijden

Persoonlijk Interieuradvies

Mogen we je helpen? Van advies over meubels tot compleet interieuradvies we helpen je graag. Plan nu jouw afspraak.

Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer

De woonwinkel gezien op tv!

Wie kent de programma's vtwonen 'weer verliefd op je huis' of 'kopen zonder kijken' niet? We hebben met liefde de mooiste woon-, slaap- en designcollecties samengesteld met de mooiste klassiekers en de nieuwste ontwerpen in verrassende materialen en kleuren!

Bekijk onze openingstijden en bereken je route.
winkel special season
  • 70.000 m2 Wonen, slapen & design
Item 1 of 4