Skip to content

Artifort Shark Lounge Special Draaifauteuil

Afmetingen & details
Artikelnummer 1702252
Breedte 71 cm
Hoogte 81 cm
Diepte 71 cm
Zithoogte 46 cm
Materiaal Stof Suunta
Kleur Green, Cement Grey
Kleur onderstel Cement Grey
Merk Artifort
Woonstijl Design
Alle eigenschappen

Eijerkamp vertelt over Artifort Shark Lounge Special Draaifauteuil

Exclusief bij Eijerkamp
De Artifort Shark Lounge fauteuil, ontworpen door René Holten, belichaamt tijdloze elegantie en uitzonderlijk comfort. Deze exclusieve uitvoering, speciaal gecreëerd voor Eijerkamp in stof Suunta, is voorzien van een draaivoet, waardoor flexibiliteit en functionaliteit worden gecombineerd met een strak, modern design. Het iconische ontwerp van de Shark Lounge wordt versterkt door de luxe bekleding in een exclusieve groene tint, gecreëerd door Studio Truly Truly voor het Scandinavische stoffen merk Kvadrat Febrik.

De fauteuil is bekleed met de duurzame Suunta-stof, gemaakt van gerecycled polyester en geïnspireerd op de Nederlandse bloemenvelden. Het bijpassende kleur frame zorgt voor een harmonieus geheel, dat zowel verfijning als duurzaamheid uitstraalt. De Shark Lounge fauteuil is daarmee niet alleen een ware design klassieker, maar ook een bewuste keuze voor ieder interieur. Een statement piece dat zowel stijl als functionaliteit biedt.

Shop de exclusieve Artifort Shark Lounge fauteuils online of bezoek onze woonwinkels!

Draaifauteuil Shark van Artifort is exclusief verkrijgbaar bij Eijerkamp in diverse kleuren stof Suunta. Prijs is als getoond.

Item 1 of 8
Eerst zien? kom woonshoppen! Winkels & openingstijden

Persoonlijk Interieuradvies

Mogen we je helpen? Van advies over meubels tot compleet interieuradvies we helpen je graag. Plan nu jouw afspraak.

Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer

De woonwinkel gezien op tv!

Wie kent de programma's vtwonen 'weer verliefd op je huis' of 'kopen zonder kijken' niet? We hebben met liefde de mooiste woon-, slaap- en designcollecties samengesteld met de mooiste klassiekers en de nieuwste ontwerpen in verrassende materialen en kleuren!

Bekijk onze openingstijden en bereken je route.
winkel special season
  • 70.000 m2 Wonen, slapen & design
Item 1 of 4