Skip to content

Bert Plantagie Kiko The Kid Kinderstoel

Afmetingen & details
Artikelnummer 1683618
Breedte 38 cm
Hoogte 66,50 cm
Diepte 46 cm
Zithoogte 38 cm
Zitdiepte 37 cm
Zitbreedte 39 cm
Materiaal Velvet
Kleur Roze
Merk Bert Plantagie
Woonstijl Design
Alle eigenschappen

Eijerkamp vertelt over Bert Plantagie Kiko The Kid Kinderstoel

Kiko the Kid eetkamerstoel van Nederlands designmerk bert plantagie: deze bekende veelzijdige kinderstoel is nu ter ere van het 95-jarig jubileum van Eijerkamp  verkrijgbaar in een exclusieve vegan leer uitvoering. Een kleine stoel speciaal ontworpen voor kinderen die aan dingen graag hun eigen draai geven. 

De stoel wordt gekenmerkt door het luchtige design en het industriële sledevoet frame, dat doorloopt in de achterzijde van de rugleuning. De mini-eetkamerstoel is stevig, stabiel en comfortabel. Deze exclusieve uitvoering is vervaardigd uit vegan Gaucho leer, dit is een 100% polyester stof maar voelt aan als fijn, zacht aniline leer. 

Kiko mini-eetkamerstoel is nu exclusief bij Eijerkamp verkrijgbaar in zes kleuren Gaucho vegan leer. Daarnaast is deze design special ook verkrijgbaar in luxe jubileumstoffen Royal en Coco of als duo stoffering. Combineer de stoel met de andere meubelstukken uit de Kiko familie van bert plantagie, om zo een geheel te creëren.

Shop Kiko the Kid eetkamerstoel uit de collectie van bert plantagie online of bezoek onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal.

Item 1 of 6
Eerst zien? kom woonshoppen! Winkels & openingstijden

Persoonlijk Interieuradvies

Mogen we je helpen? Van advies over meubels tot compleet interieuradvies we helpen je graag. Plan nu jouw afspraak.

Extra snel via PostNL

Kleinere woonitems (o.a. max. vier stoelen, bijzettafels, kussens en accessoires) worden lekker snel bij je thuis bezorgd door PostNL voor €9.95. Zodra je bestelling ons Eijerkamp magazijn heeft verlaten, volg je deze op de voet met Track & Trace van PostNL.

De woonwinkel gezien op tv!

Wie kent de programma's vtwonen 'weer verliefd op je huis' of 'kopen zonder kijken' niet? We hebben met liefde de mooiste woon-, slaap- en designcollecties samengesteld met de mooiste klassiekers en de nieuwste ontwerpen in verrassende materialen en kleuren!

Bekijk onze openingstijden en bereken je route.
winkel special season
  • 70.000 m2 Wonen, slapen & design
Item 1 of 4