Skip to content

Bree's New World Peggy Draaifauteuil

Afmetingen & details
Artikelnummer 1702727
Breedte 82 cm
Hoogte 80 cm
Diepte 80 cm
Zithoogte 42 cm
Zitdiepte 53 cm
Materiaal Stof Whizz
Kleur Blauw
Kleur onderstel Anodic Brown
Merk Bree's New World
Woonstijl Modern
Alle eigenschappen

Eijerkamp vertelt over Bree's New World Peggy Draaifauteuil

Exclusief bij Eijerkamp
Peggy fauteuil uit de collectie van Bree’s New World: een bestaand model ontworpen door Peter Schreuder Goedheijt, nu in de stof Whizz, verkrijgbaar in diverse kleuren. 

Door de organische contouren straalt draaifauteuil Peggy vrolijkheid uit, en met een klein beetje fantasie lijkt het alsof de fauteuil je toelacht als je er voor staat. Qua zitcomfort laat deze fauteuil dankzij de organisch gevormde kuip niets te wensen over. De kuip wordt gedragen op een subtiele vier-potige draaivoet. Naast de Peggy fauteuil met lage rugleuning is deze ook verkrijgbaar met hoge rugleuning, bekend als de Ruby fauteuil. 

De fauteuil is ook verkrijgbaar zonder draaivoet en met een zwart geëpoxeerd of RVS sledeframe. Je kunt hier nu vrijblijvend een offerte voor aanvragen, of shop deze variant van de fauteuil Peggy uit de collectie van Bree's New World nu online. Of ervaar het model in het echt en kom langs in onze woonwinkels!

Fauteuil Peggy van Bree’s New World is exclusief verkrijgbaar bij Eijerkamp. Prijs is als getoond in diverse kleuren stof Whizz.

 

Item 1 of 18
Eerst zien? kom woonshoppen! Winkels & openingstijden

Persoonlijk Interieuradvies

Mogen we je helpen? Van advies over meubels tot compleet interieuradvies we helpen je graag. Plan nu jouw afspraak.

Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer

Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen
Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen
Item 1 of 20

De woonwinkel gezien op tv!

Wie kent de programma's vtwonen 'weer verliefd op je huis' of 'kopen zonder kijken' niet? We hebben met liefde de mooiste woon-, slaap- en designcollecties samengesteld met de mooiste klassiekers en de nieuwste ontwerpen in verrassende materialen en kleuren!

Bekijk onze openingstijden en bereken je route.
winkel special season
  • 70.000 m2 Wonen, slapen & design
Item 1 of 4