Skip to content

Claudi Piero Poef

Afmetingen & details
Artikelnummer 1701068
Diameter 42 cm
Hoogte 48 cm
Vorm Rond
Materiaal Stof
Kleur Mustard
Merk Claudi
Woonstijl Modern
Alle eigenschappen

Eijerkamp vertelt over Claudi Piero Poef

Exclusief bij Eijerkamp
De Claudi Piero Poef in de trendy kleur Mustard, exclusief verkrijgbaar bij Eijerkamp, is een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Met een afmeting van 42x48 cm is deze poef niet alleen functioneel, maar ook een echte blikvanger. De warme, mosterdgele tint geeft elke ruimte een moderne en frisse uitstraling, terwijl de strakke vormgeving zorgt voor een verfijnde look.

Geproduceerd in Nederland met oog voor detail en kwaliteit, is de Claudi Piero poef een echt statement piece. Gebruik hem als extra zitplaats, voetensteun of simpelweg als decoratief element om je woonruimte naar een hoger niveau te tillen. Zijn veelzijdigheid en hippe uitstraling maken de Piero Poef een must-have voor wie houdt van eigentijdse luxe.

Shop de exclusieve Piero poef van Claudi nu online of bezoek onze woonwinkels!

Piero poef uit de Claudi collectie is exclusief bij Eijerkamp verkrijgbaar in twee stijlvolle kleuren. Prijs is als getoond.

Item 1 of 2
Eerst zien? kom woonshoppen! Winkels & openingstijden

Persoonlijk Interieuradvies

Mogen we je helpen? Van advies over meubels tot compleet interieuradvies we helpen je graag. Plan nu jouw afspraak.

Extra snel via PostNL

Kleinere woonitems (o.a. max. vier stoelen, bijzettafels, kussens en accessoires) worden lekker snel bij je thuis bezorgd door PostNL voor €9.95. Zodra je bestelling ons Eijerkamp magazijn heeft verlaten, volg je deze op de voet met Track & Trace van PostNL.

De woonwinkel gezien op tv!

Wie kent de programma's vtwonen 'weer verliefd op je huis' of 'kopen zonder kijken' niet? We hebben met liefde de mooiste woon-, slaap- en designcollecties samengesteld met de mooiste klassiekers en de nieuwste ontwerpen in verrassende materialen en kleuren!

Bekijk onze openingstijden en bereken je route.
winkel special season
  • 70.000 m2 Wonen, slapen & design
Item 1 of 4