Skip to content

Eijerkamp Collectie Marijn Links Hoekbank

Afmetingen & details
Artikelnummer 1704347
Breedte 275 cm
Hoogte 81 cm
Diepte 195 cm
Zithoogte 45 cm
Zitdiepte 53 cm
Hoogte armleuning 63 cm
Breedte armleuning 39 cm
Materiaal Stof Mito
Kleur Sage
Uitvoering Hoek links
Merk Eijerkamp Collectie
Woonstijl Modern
Alle eigenschappen

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Marijn Links Hoekbank

Exclusief bij Eijerkamp
Stijlvolle hoekbank Marijn uit de collectie van Eijerkamp is de ideale bank voor iedere woonkamer. Met een chaise longue aan de linkerkant biedt deze bank ongeëvenaard zitcomfort en een uitnodigende uitstraling om volledig tot rust te komen. Hoekbank Marijn is bekleed met de exclusieve Mito stoffering in een sage kleur en rust op elegante zwarte poten voor een moderne look. Daarnaast is deze hoekbank verkrijgbaar in vier trendy kleuren stof Mito en zowel met een linker- als rechterhoek, zodat er altijd een passende Marijn bank beschikbaar is voor jouw interieur. 

Shop hoekbank Marijn uit de Eijerkamp Collectie direct online of kom langs in een van onze woonwinkels!

Hoekbank Marijn uit de Eijerkamp Collectie is exclusief verkrijgbaar bij Eijerkamp in diverse kleuren stof Mito. Prijs is als getoond, met keuze uit hoek links of rechts.

Item 1 of 3
Eerst zien? kom woonshoppen! Winkels & openingstijden

Persoonlijk Interieuradvies

Mogen we je helpen? Van advies over meubels tot compleet interieuradvies we helpen je graag. Plan nu jouw afspraak.

Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer

Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen
Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen
Item 1 of 16

De woonwinkel gezien op tv!

Wie kent de programma's vtwonen 'weer verliefd op je huis' of 'kopen zonder kijken' niet? We hebben met liefde de mooiste woon-, slaap- en designcollecties samengesteld met de mooiste klassiekers en de nieuwste ontwerpen in verrassende materialen en kleuren!

Bekijk onze openingstijden en bereken je route.
winkel special season
  • 70.000 m2 Wonen, slapen & design
Item 1 of 4