Skip to content

Eijerkamp Collectie Sandy Antracite Boxspring

Afmetingen & details
Artikelnummer 1690452
Breedte 180 cm
Lengte 200 cm
Maat 180x200
Materiaal Stof Orox
Materiaal vulling Pocketvering, Koudschuim
Kleur Antracite
Merk Eijerkamp Collectie
Woonstijl Modern
Alle eigenschappen

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Sandy Antracite Boxspring

Ontspan in ultiem comfort met boxspring Sandy uit de Eijerkamp Collectie. Het opvallende hoofdbord met een uniek patroon creëert het gevoel van een luxueus hotel waardoor deze boxspring een absoluut pronkstuk in jouw slaapkamer is. Niet alleen biedt Sandy een luxe uitstraling; de ongeëvenaarde mate van comfort nodigt uit tot zalig wegdromen.

Wat Sandy een echte uitblinker maakt, is de unieke mogelijkheid om diverse woonaccessoires op te kunnen bergen. De combinatie van een opvallend patroon en de antraciet kleur voegt een extra vleugje elegantie toe aan het bed, waardoor het een ware blikvanger wordt in je slaapkamer. Bovendien is de Sandy boxspring verkrijgbaar in diverse maten, zodat je moeiteloos de perfecte afmeting voor jouw slaapkamer kunt kiezen.

Bestel boxspring Sandy uit de Eijerkamp Collectie online of breng een bezoek aan onze woonwinkels in Veenendaal en Zutphen. Daar staan onze slaapadviseurs klaar om je te begeleiden bij het vinden van jouw ideale slaapoplossing!

Item 1 of 4
Eerst zien? kom woonshoppen! Winkels & openingstijden

Persoonlijk Interieuradvies

Mogen we je helpen? Van advies over meubels tot compleet interieuradvies we helpen je graag. Plan nu jouw afspraak.

Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer

De woonwinkel gezien op tv!

Wie kent de programma's vtwonen 'weer verliefd op je huis' of 'kopen zonder kijken' niet? We hebben met liefde de mooiste woon-, slaap- en designcollecties samengesteld met de mooiste klassiekers en de nieuwste ontwerpen in verrassende materialen en kleuren!

Bekijk onze openingstijden en bereken je route.
winkel special season
  • 70.000 m2 Wonen, slapen & design
Item 1 of 4