Skip to content

Havee Stone Special Zitbank

Afmetingen & details
Artikelnummer 1702605
Breedte 216 cm
Hoogte 80 cm
Diepte 81 cm
Zithoogte 43 cm
Zitdiepte 54 cm
Materiaal Stof Yoredale
Kleur Walden
Merk Havee
Woonstijl Design
Alle eigenschappen

Eijerkamp vertelt over Havee Stone Special Zitbank

Exclusief bij Eijerkamp
De Stone zitbank van Havee is een uniek ontwerp van de gerenommeerde ontwerper Hans Daalder, exclusief voor Eijerkamp uitgevoerd in de Camira stof Yoredale. Dit Nederlandse design verenigt vakmanschap en innovatie in een meubelstuk van hoge kwaliteit. Met zijn volledig zwevende rug en armleuningen combineert deze strakke bank op unieke wijze comfort en stijl.

Wat deze bank extra bijzonder maakt, is de wollen stof van het Engelse stoffenhuis Camira. Deze stof, genaamd Camira Yoredale, bestaat voor 95% uit wol en is daardoor niet alleen zeer onderhoudsarm, maar behoudt ook zijn strakke uitstraling zonder plooivorming. Een investering in de Havee Stone zitbank is een keuze voor de lange termijn.

Bestel de exclusieve Havee Stone zitbank nu online of bezoek onze woonwinkels en ontdek de vele mogelijkheden!

Zitbank Stone van Havee is uitsluitend verkrijgbaar bij Eijerkamp in diverse afmetingen en kleuren van de exclusieve Camira stof Yoredale. Prijs is als getoond, met keuze uit verschillende RAL kleuren frame.

Item 1 of 6
Eerst zien? kom woonshoppen! Winkels & openingstijden

Persoonlijk Interieuradvies

Mogen we je helpen? Van advies over meubels tot compleet interieuradvies we helpen je graag. Plan nu jouw afspraak.

Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer

Meer van deze serie Bekijk ook
Meer van deze serie Bekijk ook

De woonwinkel gezien op tv!

Wie kent de programma's vtwonen 'weer verliefd op je huis' of 'kopen zonder kijken' niet? We hebben met liefde de mooiste woon-, slaap- en designcollecties samengesteld met de mooiste klassiekers en de nieuwste ontwerpen in verrassende materialen en kleuren!

Bekijk onze openingstijden en bereken je route.
winkel special season
  • 70.000 m2 Wonen, slapen & design
Item 1 of 4