Skip to content

Leolux Flint Arm Rechts Divan XL

Afmetingen & details
Artikelnummer 1702322
Breedte 249 cm
Hoogte 76 cm
Diepte 82 cm
Zithoogte 43 cm
Zitdiepte 58 cm
Hoogte armleuning 76 cm
Materiaal Stof Tama
Kleur Burgundy
Uitvoering Arm Rechts
Merk Leolux
Woonstijl Design
Alle eigenschappen

Eijerkamp vertelt over Leolux Flint Arm Rechts Divan XL

Exclusief bij Eijerkamp
De Leolux Flint Divan, ontworpen door het bekroonde duo Beck Design, biedt een eigentijdse en organische vorm. Deze exclusieve uitvoering in de stof Tama combineert vakmanschap met aanpasbaarheid. Of je nu kiest voor een standaardopstelling of de divan volledig op maat wilt laten samenstellen, de Flint biedt diverse mogelijkheden. Pas de poothoogte en zitdiepte aan naar jouw voorkeur en kies uit een scala aan bijpassende kleuren voor het onderstel met epoxy-afwerking. Geproduceerd in Nederland, staat deze divan garant voor duurzaamheid en kwaliteit.

Wat deze bank echt bijzonder maakt, is de exclusieve Tama-stof, die speciaal voor Eijerkamp is ontwikkeld. De naam Tama, Japans voor 'juweel', verwijst naar deze luxueuze geweven stof die de divan niet alleen comfort, maar ook een bijzondere dieptewerking geeft. De hoogwaardige weefstructuur creëert het gevoel dat je zit op talloze kleine kussentjes, wat elke zitervaring uniek maakt.

Shop de exclusieve Flint divan uit de collectie van Leolux online of bezoek onze woonwinkels!

Divan Flint van Leolux is exclusief verkrijgbaar bij Eijerkamp in 5 kleuren, luxueuze geweven stof Tama en diverse kleuren epoxy poot. Prijs is als getoond met keuze uit diverse uitvoeringen.

 

Item 1 of 4
Eerst zien? kom woonshoppen! Winkels & openingstijden

Persoonlijk Interieuradvies

Mogen we je helpen? Van advies over meubels tot compleet interieuradvies we helpen je graag. Plan nu jouw afspraak.

Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer

De woonwinkel gezien op tv!

Wie kent de programma's vtwonen 'weer verliefd op je huis' of 'kopen zonder kijken' niet? We hebben met liefde de mooiste woon-, slaap- en designcollecties samengesteld met de mooiste klassiekers en de nieuwste ontwerpen in verrassende materialen en kleuren!

Bekijk onze openingstijden en bereken je route.
winkel special season
  • 70.000 m2 Wonen, slapen & design
Item 1 of 4