Skip to content

Leolux Flint Special Hoekbank

Afmetingen & details
Artikelnummer 1702315
Breedte 272 cm
Hoogte 76 cm
Diepte 222 cm
Zithoogte 43 cm
Zitdiepte 58 cm
Hoogte armleuning 76 cm
Materiaal Stof Tama
Kleur Platinum
Merk Leolux
Woonstijl Design
Alle eigenschappen

Eijerkamp vertelt over Leolux Flint Special Hoekbank

Exclusief bij Eijerkamp
Hoekbank Flint van Leolux, ontworpen door Beck Design, biedt optimaal comfort en is bekleed met de exclusieve stof Tama, die alleen bij Eijerkamp verkrijgbaar is. Deze organisch vormgegeven bank heeft vloeiende lijnen en een moderne uitstraling. Doordat deze hoekbank geproduceerd wordt in Nederland, staat de Flint bank garant voor duurzaamheid en kwaliteit. Het unieke aan de Flint hoekbank is dat deze volledig naar wens kan worden samengesteld. Kies uit verschillende afmetingen, opstellingen, zithoogtes en zitdieptes om de bank volledig af te stemmen op jouw persoonlijke behoeften. Zelfs de kleur van het onderstel is aanpasbaar in diverse epoxy-kleuren, zodat hij past in elk interieur. 

In samenwerking met Leolux heeft Eijerkamp de exclusieve stof Tama ontwikkeld, speciaal voor deze uitvoering. Tama, Japans voor Juweel, is een luxueuze geweven stof die de bank niet alleen comfort, maar ook een bijzondere dieptewerking geeft. De zachte structuur van de stof lijkt opgebouwd uit talloze kleine kussentjes, waardoor elke zitervaring een genot wordt.

Shop de exclusieve Leolux Flint hoekbank nu online of bezoek onze woonwinkels!

Hoekbank Flint van Leolux is exclusief verkrijgbaar bij Eijerkamp in 5 kleuren luxueuze geweven stof Tama en diverse kleuren epoxy poot. Prijs is als getoond voor een 3-zits arm links + schakelbank extra large, met keuze uit diverse afmetingen.

Item 1 of 12
Eerst zien? kom woonshoppen! Winkels & openingstijden

Persoonlijk Interieuradvies

Mogen we je helpen? Van advies over meubels tot compleet interieuradvies we helpen je graag. Plan nu jouw afspraak.

Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer

De woonwinkel gezien op tv!

Wie kent de programma's vtwonen 'weer verliefd op je huis' of 'kopen zonder kijken' niet? We hebben met liefde de mooiste woon-, slaap- en designcollecties samengesteld met de mooiste klassiekers en de nieuwste ontwerpen in verrassende materialen en kleuren!

Bekijk onze openingstijden en bereken je route.
  • 70.000 m2 Wonen, slapen & design
Item 1 of 4