Skip to content

Rivièra Maison Arosa Fauteuil

Afmetingen & details
Artikelnummer 1704493
Breedte 101 cm
Hoogte 75 cm
Diepte 95 cm
Materiaal Stof
Kleur Taupe
Merk Rivièra Maison
Woonstijl Landelijk
Alle eigenschappen

Eijerkamp vertelt over Rivièra Maison Arosa Fauteuil

Eijerkamp x Rivièra Maison

Fauteuil Arosa van Rivièra Maison is ontworpen met oog voor detail en combineert stijlvol zitcomfort met tijdloos design. De zachte, ronde vormen van de zitting en rugleuning bieden een comfortabele en omsluitende zitervaring. Deze draaifauteuil is bekleed met een hoogwaardige stoffering in de exclusieve kleur taupe en is tevens verkrijgbaar in diverse andere kleuren. 

De Arosa fauteuil is onderdeel van de exclusieve collab tussen Eijerkamp en Rivièra Maison. Deze samenwerking brengt de expertise en stijl van beide merken samen, wat resulteert in een meubelcollectie die zowel uniek als onderscheidend is. 

Ontdek de Arosa fauteuil van Rivièra Maison nu online of kom langs in de nieuwe Riviera Maison Inspiration Shops bij Eijerkamp! 

Item 1 of 5
Eerst zien? kom woonshoppen! Winkels & openingstijden

Persoonlijk Interieuradvies

Mogen we je helpen? Van advies over meubels tot compleet interieuradvies we helpen je graag. Plan nu jouw afspraak.

Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer

De woonwinkel gezien op tv!

Wie kent de programma's vtwonen 'weer verliefd op je huis' of 'kopen zonder kijken' niet? We hebben met liefde de mooiste woon-, slaap- en designcollecties samengesteld met de mooiste klassiekers en de nieuwste ontwerpen in verrassende materialen en kleuren!

Bekijk onze openingstijden en bereken je route.
  • 70.000 m2 Wonen, slapen & design
Item 1 of 4