Skip to content

Urban Nature Culture Lela Vaas

Afmetingen & details
Artikelnummer 1700547
Diameter 25 cm
Hoogte 28 cm
Materiaal Gerecycled Glas
Kleur Fudge
Merk Urban Nature Culture
Woonstijl Retro
Alle eigenschappen

Eijerkamp vertelt over Urban Nature Culture Lela Vaas

Exclusief bij Eijerkamp
Maak kennis met de Lela vaas, een stijlvolle creatie van Urban Nature Culture die jouw interieur naar een hoger niveau tilt. Met zijn zachte, ronde vormen en speelse uitstraling brengt Lela een subtiele elegantie in elke kamer. De vaas is verkrijgbaar in de diepe, warme Fudge tint, die exclusief verkrijgbaar is bij Eijerkamp.

De Lela vaas, exclusief verkrijgbaar bij Eijerkamp, maakt altijd indruk dankzij zijn unieke kleur, geïnspireerd op de Pantone trendkleuren van 2025. Of je hem nu vult met droogbloemen of als los decoratiestuk gebruikt, deze vaas voegt een stijlvolle touch toe aan elk interieur.

Shop de exclusieve Urban Nature Culture Vaas Lela online of bezoek onze woonwinkels!

Vaas Lela van Urban Nature Culture is exclusief verkrijgbaar bij Eijerkamp in twee unieke kleuren gerecycled glas. Prijs is als getoond.

Item 1 of 2
Eerst zien? kom woonshoppen! Winkels & openingstijden

Persoonlijk Interieuradvies

Mogen we je helpen? Van advies over meubels tot compleet interieuradvies we helpen je graag. Plan nu jouw afspraak.

Extra snel via PostNL

Kleinere woonitems (o.a. max. vier stoelen, bijzettafels, kussens en accessoires) worden lekker snel bij je thuis bezorgd door PostNL voor €9.95. Zodra je bestelling ons Eijerkamp magazijn heeft verlaten, volg je deze op de voet met Track & Trace van PostNL.

De woonwinkel gezien op tv!

Wie kent de programma's vtwonen 'weer verliefd op je huis' of 'kopen zonder kijken' niet? We hebben met liefde de mooiste woon-, slaap- en designcollecties samengesteld met de mooiste klassiekers en de nieuwste ontwerpen in verrassende materialen en kleuren!

Bekijk onze openingstijden en bereken je route.
winkel special season
  • 70.000 m2 Wonen, slapen & design
Item 1 of 4